No events found for the selected date
News
05.09.2017.
Nature Park Lastovo archipelago

OPEN REGATA/CUP Renata i Joža Horvat

16. i 17. rujna 2017. otok Lastovo biti će domaćin regate / kupa Renate i Jože Horvat u organizaciji Jedriličarsko brodarskog kluba Lastovo.
Description: Open regata/cup Renata i Joža Horvat
Author: Jedriličarsko brodarski klub Lastovo
Source: Jedriličarsko brodarski klub Lastovo

16. i 17. rujna 2017. godine otok Lastovo biti će domaćin regate/kupa Renate i Jože Horvat u organizaciji Jedriličarsko brodarskog kluba Lastovo.

Riječ organizatora:

"Ta regata ima tri bitna elementa osim samog sportskog dijela i to su kao prvo: izraz dobre volje i podrška opstanku i razvoju stanovništva otoka Lastova, edukacija i promocija sporta i povijesti našeg jedrenja, drugo: izraz poštovanja prema izuzetnoj obitelji Horvat, Renati, Joži, Radovanu –Mići i Marku te kao treće: osnivanje jednog pučinskog živog kluba koji želi postati drugi dom prekaljenim kapetanima i posadama, jednim sasvim posebnim pristupom i druženjem na visokom respekta vrijednom nivou.

Dobrodošli su svi ljudi koji razumiju svu složenost naše odabrane i izuzetne vrste zaljubljenika u more i njegove obale, oceane i njegova prostranstva…"

News
10.07.2017.
Nature Park Lastovo archipelago

Lastovo trail 2017.

U subotu 15. srpnja 2017. na otoku Lastovu održava se prvi Lastovo trail u organizaciji udruge Dalmacija trail.
Description: Logo - Lastovo traila
Source: https://www.facebook.com/lastovo.trail/?fref=ts

Pridružite nam se u subotu 15 srpnja 2017. na najudaljenijem naseljenom otoku u Hrvatskoj na prvoj utrci Lastovo traila. Trče se dvije utrke Mali fumar staza duga 10 km i Veli fumar staza duga 21 km. Nadamo se da ćete nam se pridružiti na cilju u uvali Mihajla u što većem broju gdje vas očekuju otočni proizvodi i zabava do jutra.

 

 

Nature Park Lastovo archipelago

About the Park Virtual walk Explore the Park Service information News