Nije pronađen niti jedan događaj za odabrani datum.
Najave
23.05.2016.
Nacionalni park Plitvička jezera

Predavanje za grupu studenata University of Georgia iz Sjedinjenih Američkih Država

Povodom Europskog dana parkova održat će se predavanje za grupu studenata University of Georgia iz Sjedinjenih Američkih Država koji u okviru svojih stručnih programa već 11 godina dolaze u posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera.
Predavanje će obuhvatiti informacije o Nacionalnom parku Plitvička jezera s naglaskom na bioraznolikost Parka i monitoring kvalitete vode uz posjet laboratoriju u Znanstveno-stručnom centru „Dr. Ivo Pevalek“, a nakon toga slijedi i stručno vođenje gdje će se studenti University of Georgia upoznati sa znamenitostima Plitvičkih jezera.
Najave
23.05.2016.
Nacionalni park Plitvička jezera

Druženje s učenicima Osnovne škole „Anž Frankopan“ iz Kosinja

U povodu Međunarodnog dana bioraznolikosti i Dana zaštite prirode NP Plitvička jezera organizira druženje s učenicima Osnovne škole „Anž Frankopan“ iz Kosinja.
Suradnja škole koja broji svega 28 učenika s Parkom započet će zajedničkim obilježavanjem tog dana. U sklopu druženja s djelatnicima Parka (biolozi, šumari, geolozi...) učenicima će taj dan biti organizirano predavanje o važnosti obilježavanja navedenih dana i bioraznolikosti Parka te radionica na tu tematiku. Upoznati će se radom Znanstveno-stručnog centra „Dr. Ivo Pevalek“, prezentirat će im se rad laboratorija, a potom slijedi i obilazak Parka uz stručno vođenje.
Najave
23.05.2016.
Nacionalni park Plitvička jezera

Planinarske staze Nacionalnog parka Plitvička jezera

Predstavljanje redizajniranog letka Planinarske staze Nacionalnog parka Plitvička jezera

U tjednu od 21. do 29. svibnja, posjetiteljima NP Plitvička jezera bit će predstavljen redizajnirani letak Planinarske staze Nacionalnog parka Plitvička jezera (Hiking trails of Plitvička jezera National Park) s naglaskom na važnost šuma – najvećeg ekološkog sustava NP Plitvička jezera.

Nacionalni park Plitvička jezera

O parku Virtualna šetnja Istraži park Servisne informacije Novosti