Molimo ulogirajte se ili registrirajte kako biste mogli podijeliti dokumente.

Budi zaštitnik parka: prijavljene nepravilnosti

Nacionalni park Mljet

Smeće u NP Mljet

Na lokaciji: Nacionalni park Mljet

G.Š. - fotografija autora
G.Š.
Hrvatska
Puna vreća plastike pokupljena oko Malog jezera u NP Mljet
Park prirode Kopački rit

AKCIJA ČIŠĆENJA U KOPAČKOM RITU

Na lokaciji: Park prirode Kopački rit

R.M. - fotografija autora
R.M.
Hrvatska
Zajedničkim snagama članova HGSS Stanice Osijek, djelatnika i prijatelja Parka ovaj smo vikend očistili i uredili ribolovnu zonu na Vemeljskom Dunavcu. Lijepo vrijeme i prekrasna priroda učinili su da je rad protekao u dobrom raspoloženju i ugodnom druženju. Vjerujemo da će očišćeni okoliš potaknuti posjetitelje da ubuduće više paze na čistoću.
Park prirode Biokovo

Zelena čistka u Parku prirode Biokovo

Na lokaciji: Park prirode Biokovo

D.K. - fotografija autora
D.K.
Ujedinjeno Kraljevstvo
U subotu 23. travnja 2016. godine Javna ustanova „Park prirode Biokovo“ je u suradnji sa HPD Biokovo i SAK Ekstrem iz Makarske, te HPD Sv. Jure Zagvozd iz Zagvozda, više nego uspješno odradila Zelenu čistku u Parku prirode Biokovo. Ovom prilikom od smeća je očišćeno područje ulazne recepcije Parka, šire područje oko planinarskog doma "Vošac", vrh Vošac, te područje oko vrha Sv. Jure.
Nacionalni park Mljet

Volonteri čistili obalu Nacionalnog parka Mljet

Na lokaciji: Nacionalni park Mljet

D.K. - fotografija autora
D.K.
Ujedinjeno Kraljevstvo
Volonteri Nacionalnog parka Mljet su kroz niz akcija u travnju čistili obalu od morskog otpada. Prikupljeno je preko 400 vreća smeća uglavnom sitnog otpada.
Nacionalni park Krka

Zelena čistka u Nacionalnom parku Krka

Na lokaciji: Nacionalni park Krka

D.K. - fotografija autora
D.K.
Ujedinjeno Kraljevstvo
Djelatnici JU "NP Krka", u suradnji s volonterima, pridružili su se globalnoj volonterskoj akciji Zelena čistka i sanirali nelegalno odlagalište otpada na Lozovcu, nedaleko glavnog ulaza u NP.
Park prirode Vransko jezero

Zelena čistka u Parku prirode Vransko jezero

Na lokaciji: Park prirode Vransko jezero

D.K. - fotografija autora
D.K.
Ujedinjeno Kraljevstvo
U subotu, 23. travnja, akcija Zelena čistka je uspješno provedena u Parku prirode Vransko jezero uz pomoć lokalnog stanovništva. Akciji se odazvalo oko 20 sudionika, od djece do starije dobne skupine. Uspješnoj akciji pridonijeli su, svojim sudjelovanjem, Športsko ribolovna udruga ‘Podlanica’ iz Biograda, Yvonne Richner Škiljić iz Brdsko biciklističkog kluba Pakoštane, lokalno stanovništvo te AG Barešić i SINOVI d.o.o. – poduzetnik iz Draga koji nam je omogućio kombinirke i kamion za odvoz otpada, Grad Biograd na Moru koji nam je omogućio, uz Bošanu d.o.o., deponiranje otpada i prijevoznički obrt LOŠI.
Osvježi sadržaj
vrh stranice